24 maart 2020

Informatie over Corona en onze werkzaamheden

Een heftige tijd. Het Coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving en op veel werkzaamheden in Nederland. Ondanks alle maatregelen gaan onze werkzaamheden vooralsnog zoveel en goed mogelijk door. Op afstand – digitaal - blijven wij bij projecten betrokken. Gelukkig lukt dit goed en beperken wij zo de vertraging van projecten zoveel mogelijk.

Gezondheid van onze medewerkers voorop

De gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Daarom werkt iedereen waar mogelijk vanuit huis. Gelukkig gaat dit met de juiste ICT-faciliteiten goed en blijven we bereikbaar.

Wat gebeurt er met geplande afspraken en werkzaamheden?

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus werken we zoveel mogelijk op afstand. Dit betekent dat veel afspraken uitgesteld worden of waar mogelijk digitaal plaatsvinden. Heb je een afspraak met ons gepland staan? We nemen contact met je op. 

Blijven jullie bereikbaar?

Absoluut! We blijven gewoon bereikbaar via telefoon en mail zoals je van ons gewend bent. Ook kun je ons bereiken via het algemene nummer: +31 88 186 9900.

Er toe doen.

De kern van onze organisatie is er toe doen. Juist in deze tijd willen we er ook toe doen in de samenleving, door bereikbaar te zijn en te blijven. Deze crisis raakt de hele maatschappij en dat raakt ons. We weten niet hoelang de situatie duurt, maar we zijn creatief in het vinden van passende oplossingen en vinden mogelijkheden om met elkaar in contact te blijven.

Heb je behoefte aan sparren of hulp nodig?

We gaan graag in gesprek! Wij wensen iedereen sterkte en veel succes in deze bijzondere periode.