10 augustus 2020

Primum voor de klas tijdens het MBA Kort Duurzaamheid 2020

Deze MBA opleiding van The Netherlands Business Academy richt zich op professionals in de bouwsector. Professionals die te maken hebben met het aansturen van processen en het overleggen met externe instanties over opdrachten. En professionals die de bouwsector willen verduurzamen. We zoeken enthousiaste deelnemers die aan de slag willen met dit mooie programma. Dus, ben je geïnteresserd? Wacht niet langer en meld je aan!

 In de ‘kort MBA opleiding’ worden alle vakken uit de reguliere MBA op een korte en bondige manier uitgewerkt. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij dit vertalen naar de eigen werkomgeving.

Focus op de bouwsector

Om de opleiding voldoende te richten op de bouwsector is samenwerking gezocht met een aantal partijen in de markt, waarmee NLBA dit speciale programma ontwikkeld heeft. Primum is één van die partijen. Primum collega’s Christine Wortmann en Eva de Ruiter verzorgen in totaal drie inspiratiecolleges.

Duur opleiding

Het totale programma duurt 14 dagen, verdeeld over ± 6 maanden en start op 7 oktober 2021. De brochure van de opleiding kun je hier downloaden.

Weet je het nog niet helemaal zeker?

Op dinsdagavond 1 september wordt een gratis en vrijblijvend proefcollege gehouden in Dordrecht. Je kunt je dan een beeld vormen van (het niveau van) de opleiding en kennismaken met NLBA.

Wil je meer weten of je inschrijven?

Voor meer informatie over de opleiding, of voor het inschrijven voor het gratis proefcollege op 1 september, kun je contact opnemen met het onderwijsbureau van The Netherlands Business Academy, via: info@nlba.nl of 076-8200505.