25 september 2017

Save the date: 20 oktober

Gratis kennissessie MVO strategie en verslaglegging

Is jouw organisatie er klaar voor om de eerste of de volgende stap te zetten in haar duurzaamheidsbeleid? Reserveer dan vrijdag 20 oktober in je agenda!

MVO en duurzaamheid zijn voor veel organisatie inmiddels bekende termen. Er gebeurt een hoop op het gebied van duurzaamheid in de dagelijkse werkzaamheden, wat misschien zelfs al vastgelegd is in een MVO verslag. Wij krijgen regelmatig de vraag hoe je als organisatie vanaf dit punt verder gaat. (Wat) is er nog meer dat we kunnen doen, en waar beginnen we?

Je kunt deze vraag bijvoorbeeld strategisch benaderen: wat is de positieve bijdrage van mijn organisatie aan de maatschappij, en hoe kan ik deze verder versterken? Of communicatief: klanten en toekomstige medewerkers overtuigen van jouw onderscheidend vermogen op het gebied van duurzaamheid door een sterk visieverhaal. Of misschien ligt er een kans om naar een geïntegreerd verslag te gaan, of het bestaande MVO verslag door te ontwikkelen naar een verhaal met impact. Aan de hand van een aantal verschillende invalshoeken gaan we in een kennissessie aan de slag om deze volgende stap voor jouw organisatie te verkennen en je te inspireren over wat er mogelijk is.

Samen organiseren Primum, specialist in strategisch duurzaamheidsadvies, en RRED, specialist op het gebied van jaar- en duurzaamheidsverslagen, deze gratis kennissessie. Na afloop is er tijdens de lunch gelegenheid om verder te praten en ervaringen uit te wisselen. Je bent van harte uitgenodigd, dus save the date!

Informatie

  • Datum: 20 oktober 2017
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur met aansluitend een verzorgde lunch
  • Kosten: geen
  • Adres: Podium 9, Amersfoort
  • Aanmelden: voor 10 oktober via info@primum.nl

We hopen je te mogen verwelkomen op 20 oktober!

Ben je in de tussentijd nieuwsgierig naar een voorproefje? Lees dan alvast het blog van Christine Wortmann: “Het nieuwe MVO: niet voldoen maar ertoe doen”.