25 januari 2018

Start je duurzame carrière bij Primum

Op 8 februari 2018 vindt op de Universiteit Utrecht, Campus ‘De Uithof’, de 7e editie van het Sustainability Career Event plaats. Dit is het enige nationale carrière evenement voor studenten en starters waar duurzaamheid centraal staat. Primum is samen met Aveco de Bondt (ingenieursbedrijf) weer aanwezig op de Sustainability Career Fair, de carrièrebeurs die open is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Duurzaamheid en ondernemerschap

Primum verbindt goed ondernemerschap met duurzaamheid. Ben je student, pas afgestudeerd of een young professional met een passie voor duurzaamheid en wil je mee vormgeven aan een duurzamer Nederland? Dan komen we graag met je in gesprek. Kom naar onze stand op de carrièrebeurs in Utrecht.

In je element

Primum is onderdeel van ingenieursbureau Aveco de Bondt. Heb je geen duurzaamheidsachtergrond, maar wil je wel graag aan de slag met techniek en management bij een ondernemend ingenieursbedrijf?  Aveco de Bondt streeft na dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn met Aveco de Bondt. Spreekt dit jou aan? Bekijk dan het vacature-overzicht van Aveco.

Interesse?

Ontmoet onze jonge adviseurs van Primum, Water en Geodata op het Sustainability Career Event! Zij geven je graag antwoord op jouw vragen en kunnen je vertellen hoe het is om te werken bij Primum en Aveco de Bondt.