24 september 2018

Maak kennis met Carla!

Primum heeft er een nieuw gezicht bij. Zij stelt zich even kort voor:

Hallo, graag stel ik me voor! Mijn naam is Carla Rongen. Afgestudeerd in Milieu-technologie en werkzaam geweest in de aannemerij. Ik vind het gaaf om bij Primum te werken als Senior Adviseur Circulair Bouwen en Madaster. Ik kan hier namelijk mijn enorme drive voor een beter milieu en klimaat en mijn affiniteit met de bouw combineren.

Van nature ben ik sterk gericht op een goede, prettige samenwerking. Binnen het team, met opdrachtgever en uiteraard ook met stakeholders. Zonder draagvlak geen project. Mensen om me heen typeren me als volgt: ambitieus, denkt toekomstgericht, enthousiast, betrokken, sterkt gericht op doelen en resultaten, bereikt dit met verfrissende ideeën en een slimme aanpak.

Bij Primum houd ik me dus bezig met Circulair Bouwen en Madaster. Wil je daar meer over weten of wil je weten hoe dit ook echt concreet te maken is binnen je project? Aarzel dan niet en maak een afspraak: carla.rongen@primum.nl of +31 6 83 217 248

 Al in haar eerste week was er een bijzondere primeur voor Carla. Zij mocht op 7 september als kersverse Primaat, de AEX-beurs openen als partner van de Madaster Foundation. Dit kun je hier terugkijken.