1 oktober 2018

Maak kennis met Eva!

Vorige week stelden we Carla Rongen al voor als onze nieuwe collega. Deze week is het de beurt aan onze andere nieuwe aanwinst, Eva de Ruiter. Als kersverse senior adviseur duurzaamheid stelt zich graag even kort voor:

"Precies één maand in dienst bij Primum! En iedere dag iets geleerd of me verbaasd: ‘verletten? Wat een term haha!’, ‘manier van bedanken of eigenlijk dat dat dus helemaal niet gedaan wordt nadat je een workshop hebt geleid’.

Veel is voor mij anders dan mijn werk van afgelopen jaren bij de gemeente Stichtse Vecht: van praktisch weer uren en offertes schrijven tot de werkinhoud. Het voelt desondanks vanaf dag 1 heel vertrouwd en dat is erg fijn!

Zelf ben ik ondernemend, resultaat gericht en een aanjager van projecten en samenwerkingen. Vanuit gedrevenheid en een ambitieuze drive werk ik het liefst in een omgeving waar een pioniergeest nodig is. Ik ben dan ook altijd aan het speuren naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen die er aan bijdragen de wereld om ons heen beter, gezonder en mooier maken.

Ik ben een echte verbinder in projecten en processen waarbij ik graag de werkgebieden sociaal en fysiek met elkaar verweef. Naast dat ik voor Primum een nieuwe marktlijn zal gaan ontwikkelen gericht op duurzame projecten voor met name gemeenten en andere (semi-)overheden, ben ik tevens met regelmaat trainer, gespreksleider of dagvoorzitter. Dus als je er nog eentje zoekt, laat maar weten!"