1 november 2019

Welkom Linda!

Sinds kort hebben wij een nieuwe collega: Linda Bremer. Zij stelt zich graag even kort voor. 

 

Mijn naam is Linda Bremer en sinds enkele weken ben ik actief bij Primum als project coördinator. Binnen deze nieuwe functie bij Primum zal ik in beginsel verantwoordelijk zijn voor zaken als budgetbewaking, planning en het ondersteunen van de adviseurs bij de uitvoering en realisatie van projecten. Daarnaast zal ik bijspringen waar mogelijk om het team op deze manier te ontzorgen.  

 

Voordat ik de overstap naar Primum maakte was ik werkzaam als juridisch secretaresse op het grootste letselschade advocatenkantoor in Nederland, gevestigd in Amersfoort. Hier ben ik direct na mijn afstuderen aan de Hogeschool Van Hall Larenstein terecht gekomen, waar ik de management studie Equine, Leisure and Sport gevolgd heb. De keuze voor deze studie valt te verklaren vanuit mijn passie voor de paardensport. In mijn vrije tijd ben ik dagelijks te vinden bij mijn paard. Ik vind het heerlijk om hier mijn hoofd leeg te maken en te genieten van het buitenzijn.  

 

Na vijf jaar met plezier gewerkt te hebben bij mijn vorige werkgever werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met de recruiter van Primum. Na de diverse, leuke gesprekken werd ik steeds enthousiaster over Primum, waardoor ik besloten heb om de overstap te maken. De stap naar Primum bevalt erg goed. Het is een zeer inspirerende werkomgeving met gedreven mensen, wat de samenwerking erg plezierig maakt! 

 

Heb je vragen aan mij of wil je eens kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op.